Izvršeno 70% Projekta izgradnje infrastrukture

by pzmp March 01, 2019

Sastanak članova projektnog tima za provedbu projekta “Potpora razvoju malog i srednjeg poduzetništva kroz izgradnju infrastrukture u Poslovnoj zoni Mošćenica – Poljana” (2RP1), koji se nalazi u Intervencijskom planu Grada Petrinje, održan je u srijedu, 27. veljače 2019.g.

Tema sastanka bio je izvještaj o napretku provedbe projektnih aktivnosti i predstojeći Zahtjev za nadoknadom sredstava. Na sastanku je istaknuto kako je Projekt u fazi izvršenosti 70%, te nakon završetka zimskih dana radovi će se ubrzati i prema svim naznakama očekuje se da neće biti većih odstupanja u poštivanju rokova.

Grad Petrinja sudjeluje u provedbi Programa integrirane fizičke, gospodarske i socijalne regeneracije malih gradova na ratom pogođenim područjima, koji provode Ministarstvo regionalnoga razvoja i EU fondova (MRRFEU) i Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava (MRMS). Program se financira iz dvaju fondova: Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR) i Europskog socijalnog fonda (ESF), tj. iz dvaju operativnih programa: Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija” 2014.-2020. (OPKK) i Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020. (OPULJP).

Social Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *