Održan sastanak projektnog tima

by pzmp October 26, 2018

U petak, 26.10.2018., je održan sastanak projektnog tima kojeg čine djelatnici Grada Petrinje i tvrtke Poslovne zone Petrinja d.o.o. u sklopu projekta ‘Potpora razvoju malog i srednjeg poduzetništva kroz izgradnju infrastrukture u poslovnoj zoni Mošćenica-Poljana’.

Projektni tim je razmatrao o do sada učinjenom u sklopu projekta, od radova do vidljivosti, te krenuo u pripremu potrebne dokumentacije za izvještavanje o napretku projekta za odobravanje drugog Zahtjeva za nadoknadu sredstava. Sukladno zatraženom predujmu pd strane Korisnika, Središnja agencija za financiranje i ugovaranje ispaltila je predujam od 9.100.000,00 HRK, koji se koristi namjenski za aktivnosti izgradnje komunalne infrastrukture. Do sada je izvršenost radova u sklopu izgradnje komunalne infrastrukture u iznosu od 50% predviđenih radova.  Sastanak projektnog tima je vodila voditeljica projekta gđa. Mira Vitković Mačković.

Projekt izgradnje komunalne infrastrukture u Poduzetničkoj zona Mošćenica – Poljana u sklopu projekta ‘Potpora razvoju malog i srednjeg poduzetništva kroz izgradnju infrastrukture u poslovnoj zoni Mošćenica-Poljana’ iznosi ukupno prijavljene vrijednosti 27.207.717,08 kuna od toga bespovratnih sredstava 23.073.763,89 kuna.

Social Shares

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *